Sodablåsing – fjerning av farge og urenheter fra overflater

Sodablåsing er en prosess for fjerning av farge og urenheter fra overflater som lett blir skadd. Utført på riktig måte har sodablåsingen svært liten påvirkning på den opprinnelige overflaten – bare malerfarge eller skitt fjernes, men ellers forblir overflaten i sin opprinnelige stand.

Blastech AS fjerner bunnstoff fra båter, farge eller urenheter fra nesten enhver overflate på en effektiv og miljøvennlig måte med sodablåsing.

Det nesten ingen begrensninger på områder der sodablåsing kan brukes for effektiv og miljøvennlig fjerning av maling eller belegg. Soda som blåsemiddel kan brukes innenfor en rekke områder som:

  • Biler og andre kjøretøyer – fjerning av rust, understellmasse, tectyl, lakk
  • Bygging og restaurering – fjerning av gammel maling, grønske, grafitti, rengjøring av terrassebord og/eller hagemøbler
  • Båter og fartøy – fjerning av bunnstoff, rengjøring av aluminium
  • Industri – rengjøring av produksjons utstyr, lokaler

Se MENYEN for detaljer om tjenester og produkter som vedrører bruk av soda for fjerning av bunnstoff, farge eller urenheter .

Soda blåsing

Sodablåsing – en ølboks har en tykkelse på 0.14 mm. Når det gjøres på riktig måte kan en fjerne lakk fra ølboksen uten å skade selve aluminiumen.

 

Bekjempelse av dieseldyr

Vi er også forhandler av dieseldyr forebyggende produkter fra Maritime Consultants AS. Du finner mer om produktene, og bruken av disse i menyen over.

dipstick_10pk

Galvanisk tæring

Galvanisk tæring, eller korrosjon som det også kalles, kan for mange være et problem. Har du unormal tæring av zinken, kan en galvanisk sjekk avdekke hva som er årsaken.

shaft_zink